default-header
Home Planten

Planten

Schrijnwerkers Plants heeft de afgelopen decennia een uitgebreid portfolio opgebouwd met vroege, midden en late rassen. Op onze hypermoderne productielocatie in Overloon telen we jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen bosbessenplanten. Deze planten worden in heel Europa verkocht. Dankzij onze samenwerking met grote bosbessenveredelaars biedt Schrijnwerkers de nieuwste (licentie) rassen aan. Deze rassen zijn geschikt om te telen onder de (veranderende) klimaatomstandigheden in Europa.

Al ons plantmateriaal is Naktuinbouw gecertificeerd en vermeerderd volgens de laatste technieken. Onze planten worden vermeerderd met behulp van de microcutting-techniek. Om een ​​optimale beworteling tot aan de basis van de pot te garanderen, bestaat ons hele teeltgebied uit op lava gebaseerde oppervlakken. Dit zorgt voor een optimale afwatering. Voor Schrijnwerkers Plants is alleen de beste kwaliteit goed genoeg!

Onze rassen staan ​​vermeld onder de onderstaande knoppen, gecategoriseerd volgens de rijping in het seizoen. Wij adviseren u graag over de meest geschikte rassen voor uw teeltwijze en regio.